3D Selfie

Selfies maken is op dit moment razend populair en dankzij de technologische vooruitgang is het nu mogelijk om bij ons een betaalbare 3D selfie te maken, die je in je handen kunt houden. 

Voorheen waren grote cabines met meerdere scanners nodig voor het maken van een 3D-scan van een menselijk lichaam. Nu is een iPad waarop een kleine scanner geklikt wordt voldoende. 

 

 

 

Hoe werkt het?

Iedereen die gescand wil worden kan bij ons een afspraak maken. Wij richten dan onze studio ruimte in, waar vervolgens met een iPad de scan wordt gemaakt. Tijdens het scannen moet je ongeveer zestig seconden stilstaan. Nadat de scan is voltooid, wordt het digitale 3D bestand beoordeeld en verder digitaal bewerkt en ten slotte besteld. De levertijd is ongeveer 14 dagen.

 

Waar moet je rekening mee houden?

Als je een 3D scan van jezelf laat maken, trek dan het liefst kleding aan met heldere, volle kleuren. Draag geen kleding met ruitjes of glimmende of erg donkere kleuren.  Lang haar kan het beste in een staart of knot gedragen worden en zet een bril af.

 

Wat krijg je?

De full body 3D scan is een miniatuur poppetje van zandsteen en is ongeveer 5% van de werkelijke lengte van de gescande persoon.

 

 

Wat kost het?

Slechts € 49,95! Dat is inclusief de scan, de nabewerking en de verzendkosten. Er komen geen verdere kosten bij.

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel ons dan op 023-5617386.

 

Ons adres

Fotostudio de Bock

Kruisweg 985b

2132 CE Hoofddorp

Openingstijden:

alléén op afspraak

dinsdag t/m zaterdag

van 10.00 u. t/m 17.00 u.

Route

Bel of mail ons

 023-5617386

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.