Home

Portret Fotografie

Pasfoto's laten we allemaal wel eens maken. Maar hoeveel mooier is het om eens en echte mooie foto van uzelf te laten maken. Als cadeau voor een vriend of vriendin of voor uw kinderen of misschien wel kleinkinderen.

Lees meer...

Huwelijks reportage

De allermooiste foto's van misschien wel de allermooiste dag van je leven! Een reportage van deze dag moet helemaal bij jullie passen en dus heel persoonlijk zijn. Vandaar dat een persoonlijk gesprek met onze vakfotograaf belangrijk is voor het bepalen en samenstellen van jullie eigen huwelijksreportage.

Lees meer...

Bedrijfs Fotografie

Eén foto zegt méér dan duizend woorden!

Wij maken professionele fotografie voor websites, bedrijfsbladen en brochures.

In onze studio of op locatie.

Lees meer...

 • Over ons

  Fotostudio de Bock bestaat al ruim 50 jaar.

  Onze gecertificeerde vakfotograaf Martien de Bock heeft al ruim 30 jaar ervaring in zowel studio- als lokatiefotografie. Na het behalen van zijn diploma aan de Grafische school, ging hij naar de fotovakschool in Den Haag waar hij zijn opleiding tot reclamefotograaf afmaakte. Hij begon direct daarna te werken als allround fotograaf voor Foto de Bock. Hij maakte vele bruidsreportages en portretten, fotografeerde talloze evenementen en deed veel aan architectuur- en projectfotografie. Voor veel brochures en websites heeft Martien de producten en portretten gefotografeerd.

 • Over de studio

  • Ruime, moderne fotostudio
  • Al ruim 50 jaar ervaring in fotografie
  • Gecertificeerde vakfotograaf Martien de Bock heeft 35 jaar ervaring in bruids-, portret- en bedrijfsfotografie, een echter allrounder
  • Onze specialisatie: gezins- en familieportretten in de studio.
  • Ook spontane baby en kinderseries
  • Bruidsreportages gemonteerd in exclusieve albums, zoals "Palozzo", "E-lay" en "Het Album"
  • Bedrijfsfotografie voor websites, bedrijfsbladen en brochures: producten, gebouwen, portretten, recepties, evenementenfotografie
  • Afwerkruimte voor fotobewerkingen, printwerk, inlijsten, passe-partouts snijden, linnendoeken spannen, e.d. Hier is ook ons archief van meer dan 50 jaar fotografie. Zo kunnen wij aan onze klanten een totaalpakket leveren van opname tot eindproduct.
  • Parkeren voor de deur.
  • De studio is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 u tot 17.00 u. ook is het mogelijk op zondag een afspraak te maken.
 • Foto de Bock gekwalificeerd fotograaf

  Wat betekent gekwalificeerd voor u als consument?

  Foto de Bock is in het verleden gekwalificeerd door het Dutch Institute of Professional Photography. Dit is een organisatie van vakfotografen door heel Nederland,die gezamenlijk het niveau van fotografie op een hoog peil willen houden. Deze organisatie is nu overgegaan in Master Photographers Network. in 2013 is Martien de Bock opnieuw gekwalificeerd door Master Photographers Network

  Door middel van workshop\'s en het uitwisselen van ervaringen leren wij van elkaar om zo van de laatste ontwikkelingen op de hoogte blijven. Ook worden er door een onderlinge foto competitie elk jaar Awards uitgereikt. Foto de Bock heeft al een Silver en een Bronz Award in de wacht weten te slepen.

  De kwalificatie\'s laat zien welk niveau de fotograaf heeft. Voor u, als consument, betekent dit dat Foto de Bock, die een portfolio (tiental foto\'s) heeft weerlegt voor een Internationale vakjury en geslaagd is voor zijn Licentie, en werk van een goed niveau levert.

   

Ons adres

Fotostudio de Bock

Kruisweg 985b

2132 CE Hoofddorp

Openingstijden:

alléén op afspraak

dinsdag t/m zaterdag

van 10.00 u. t/m 17.00 u.

Route

Bel of mail ons

 023-5617386

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.